KARESİ’NİN İLK YABANCISI JERRY SMİTH BALIKESİR’DE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Basketbol Ligi’nin yeni ve iddialı ekiplerinden Karesi Spor’un kadrosuna kattığı ilk yabancı oyuncu 29 yaşındaki oyun kurucu Jerry Smith, Balıkesir’e geldi.

Geçtiğimiz sezonu Samsun Büyükşehir Belediye Anakent’de geçiren Smith, Sevgi Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Smith 29-31 Ağustos’ta düzenlenen Zafer Kupası’na katılmak için Afyon’a giden Karesi Spor Basketbol Takımı ile birlikte olacak.

TAKIM, ZAFER KUPASI İÇİN AFYON’DA
Yoğun bir çalışma temposu ile 30 Eylül’de başlayacak olan ve ilk hafta Ankara Orman ile mücadele edeceği yeni sezona hazırlanan Karesi Spor, 29-31 Ağustos’ta düzenlenen Zafer Kupası’na katılmak için Afyon’da. Afyon Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Zafer Turnuvası kapsamında Karesi Spor bugün saat 17.00’de Yalova Belediye Spor ile 31 Ağustos’ta ise Afyon Belediye Spor ile mücadele edecek.

AYAN, “KARESİ SPOR AİLESİNE HOŞGELDİN”
Başarılarla dolu bir sezon hedeflediklerini, bu doğrultuda da yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Karesi Spor Kulüp Başkanı Ahmet Ayan, “Başarılı birçok ismi renklerimize bağladık. Bunlardan birisi olan Jerry Smith kentimize geldi. Takımımıza büyük katkıları olacağına inandığım Smith’e Karesi ailesi olarak hoş geldin diyorum” dedi.

GÜÇLÜ VE EKSİK YANLARIMIZI GÖRECEĞİZ
Karesi Spor’un Zafer Kupası’na katılmak için Afyon’da bulunduğunu hatırlatan Ayan, “Yeni sezon hazırlıklarımız Afyon’da düzenlenen Zafer Kupası ile devam ediyor. İnşallah bu turnuvada takımımızın güçlü ve eksik yanlarını görecek, bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

HER OKULA, HER MAHALLEYE BASKETBOL SAHASI
Sporu önemsediklerini özellikle basketbol, tenis, yüzme ve geleneksel sporların Karesi’nin lokomotifi olduğunu söyleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana Karesi’deki her okula ve her mahalleye basketbol sahası kazandırmak için gayret ettiklerini ifade etti. “Basketbol Balıkesir’in genlerinde var” diyerek Karesi Spor’un kısa sürede büyük başarılara imza attığını ve Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldiğini hatırlatan Başkan Yılmaz, Balıkesir’e gelen Jerry Smith’e de ‘hoş geldin’ dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KARESİ’NİN İLK YABANCISI JERRY SMİTH BALIKESİR’DE

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x