KARESİ’DE HİZMETİN SAATİ YOK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karesi Belediyesi, vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Yoluyla, kaldırımıyla, temizliğiyle örnek ilçe oluşturmak için gece gündüz çalışan belediye ekipleri, tam kadro Karesi sokaklarında.

Karesi’nin değişimi için çalışan, sahada emek harcayan Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Adnan Menderes ve Sakarya mahallelerinde kent mobilyalarının bakım ve onarımını yaparken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Toygar Mahallesi Beyaz Sokak ve 241. Sokak’ta vatandaşın talebi üzerine tretuvar tamiri, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise Aygören Mahallesi Çamlık Atatepe mevkinde kapsamlı bir temizlik çalışması yaptı.
Bir yandan kurduğu acil müdahale timi ile vatandaşların talepleri ve ekiplerin tespitleri ile ilçede bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Karesi Belediyesi diğer yandan da ilçeye prestij kazandıracak işler yapıyor. İlk olarak Yeşilli Caddesi’ni “prestij cadde” haline getiren belediye, şimdi de Hisariçi Mahallesi’nin her bir noktasında yaptığı çalışmalarla bölgeye prestij kazandırıyor.

Kaynak : egegundem

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KARESİ’DE HİZMETİN SAATİ YOK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x