KARACABEY’DE İSTANBUL’UN FETHİ KUTLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Fethi, ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Karacabey’de de surlara ilk Türk bayrağını diken Uluabatlı Hasan’ın köyü Uluabat’ta, fetih dolayısıyla birtakım etkinlikler yapıldı.

Düzenlenen etkinlikler; Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Jandarma Komutanı Binbaşı Erdal Özköroğlu, Belediye Başkanı Ali Özkan, siyasi parti temsilcileri ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İlk olarak muhtarlık ve belediye tarafından hazırlanan çelenk Uluabatlı Hasan Anıtına koyuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ise cami bahçesinde verilen iftar yemeğine geçildi.

Gerçekleşen iftar yemeğinde yüzlerce vatandaş protokol üyeleri ile birlikte orucunu açtı.

Kahramanlarımızı Rahmetle Yâd Ediyorum

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarını yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, “Böylesine yiğit bir askerin hemşerisi olmak bizler için ayrıca gurur verici. O mübarek günün kahramanlarını rahmetle yâd ediyorum. Böyle güzel bir kahramanın vesilesi ile orucumuzu sizlerle açacağımız için de son derece mutluyuz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Mehteran gösterisi ile anma programı son buldu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KARACABEY’DE İSTANBUL’UN FETHİ KUTLANDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x