İREM ÜLBE 3. NESİL OLARAK PAKSAN’DA ÇALIŞMAYA BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Paksan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. bu aydan itibaren 3. nesil olarak İrem Ülbe çalışmaya başladı. Bandırma-Bursa karayolu 10 kilometresindeki Paksan Makina Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı makina mühendisi Mehmet Ülbe “Paksan olarak bugüne kadar Türk mühendis ve işçisiyle 9000 adet balya makinesi imal ettik. Fabrikamızı 1970 yılında rahmetli Özhan Pak kurdu. Şimdi 3. nesil olarak İrem Ülbe’de çalışmaya başladı.” dedi. Bandırmalı İrem Ülbe Bahçeşehir Üniversitesi Endüstri Mühendisliğini bitirip mezun olduktan sonra Amerika’da University of California’da Project Management (Proje Yönetimi) bölümünde yüksek lisans yaptı. Bitirdikten sonra Bandırma’ya dönerek Paksan Makina Sanayi’de Mehmet Ülbe ile beraber yeni üretecekleri makinaların projelerini hazırlıyorlar.

İrem Ülbe “Paksan Makina Sanayi bugüne kadar 6 kıtaya ihracat yaparak ülkemize döviz kazandırmıştır. Bugün 6 kıtaya ihracat yapan Paksan Türkiye ve dünyada yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir.” dedi

Paksan Makine Sanayi Kimdir?

Paksan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. çeşitli idealler sonucu kurulmuştur. Bu ideallerin başlıcası, ülkemizin ihtiyacı olan makineleri üretmek ve bu alanda dışa bağımlılığı azaltmaktır.

Hedefimiz; her zaman daha kaliteli, estetik açıdan daha güzel ve ülkemiz şartlarına en uygun makineleri üreterek hizmete sunmaktır. Ulaştığımız her hedef bizim için yeni bir başlangıç noktasıdır. Çabalarımız bu yönde devam edecektir.

Firmamız 1970’ten buyana makine üretmektedir. 1990 yılından itibaren tarım makineleri imalatına başlamıştır. Üretmiş olduğu makinelerin hepsinde en üst düzeyde kaliteyi hedeflemiştir. Bunun en güzel kanıtı ilk yılımızda ürettiğimiz makinalarımızın bile halen çalışmakta olmasıdır.

Yeni makineler üretmek için Ar-Ge çalışmalarımız devam etmektedir. Prizmatik silaj balyası paketleyici makinamız ve Türkiye’de yine bir ilk olan Büyük Balya makinamız çiftçimizin hizmetine yerli üretim ürünler olarak sunulmuştur. Tarıma kazandıracağımız her makine bizim için gurur vesilesi olacaktır. Kaliteden ödün vermeden çalışmak en önemli niteliğimiz olarak kalacaktır..

                                                                                                                                                                                                     

DSC_8350 DSC_8351 DSC_8356

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İREM ÜLBE 3. NESİL OLARAK PAKSAN’DA ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x