İNGİLİZ MEDYASINDA ACİL DURUM SÖYLENTİSİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiliz medyası Kraliçe Elizabeth veya eşinin sağlığı ile olumsuz bir durum olduğu iddiasıyla Buckingham Sarayı önünde nöbete başladı.

İngiltere’nin Daily Mail gazetesi ülke genelinde üst düzey danışmanların acil bir toplantı için saraya çağrıldıklarını belirtirken, sosyal medyada kraliyet ailesinin bir sağlık sorunu olduğuna dair söylentiler dolaşmaya başladı.

PRENS PHİLİP YA DA KRALİÇE Mİ ÖLDÜ DEDİKODULARI
İngiliz medyası olayı farklı bir şekilde yorumladı. Medya, Prens Philip’in yaşamını yitirdiğini idda etti. Diğer taraftan bazı yayın organları da Kraliçe Elizabeth’in öldüğüne yönelik dedikoduların dolaştığını duyurdu.

“ENDİŞE YARATACAK BİR DURUM YOK”
İngiltere’nin kraliyet sarayı olan Buckingham Sarayı’nda tüm üst düzey görevlilerin bugün toplantıya çağrılması üzerine, Kraliçe Elizabeth veya eşi Prens Philip hakkında telaşa yer verecek bir durumun söz konusu olmadığı belirtildi.

Reuters’a konuşan bir kaynak, “Endişe edecek bir neden yok” dedi.

İNGİLİZ MEDYASI NÖBET TUTMAYA BAŞLADI
Kraliçe Elizabeth veya eşinin sağlığının kötüye gittiği iddiaları üzerine İngiliz medyası Buckingham Sarayı önüne akın etti.

KRALİÇE 91’İ KUTLUYOR, EŞİ 96’YA GİRECEK
Dünyanın en uzun süredir hüküm süren ve halen hayatta olan hükümdarı konumundaki Kraliçe Elizabeth, Nisan ayında 91. yaşını kutlarken, eşi Philip ise önümüzdeki ay 96 yaşına girecek.

BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLMEDİ
Prens Philip’in yaşamını yitirmesi halinde saraydaki bayrakların indirilmesi gerektiği vurgulandı. Hali hazırda saraydaki bayraklarin indirilmesi gibi bir durum söz konusu değil.

Tahta 1952 yılında çıkan Elizabeth son anketlere göre halka arasında çok seviliyor. Elizabeth ve eşi Philip Kasım ayında 70. evlilik yıldönümlerini kutlamaya hazırlanıyorlar.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İNGİLİZ MEDYASINDA ACİL DURUM SÖYLENTİSİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x