İNANCIN ZAFERİ ÇANAKKALE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çanakkale Zaferi Milli Eğitim müdürlüğü organizasyonunda anılmaya devam ediyor.
Çanakkale Zaferi 102. Yıl dönümünde Bandırma’ da anılmaya devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda Havza Sultan Meslek ve Teknik Anadolu lisesi öğrencilerinin hazırladıkları “İnancın Zaferi Çanakkale” isimli anma programı ile Çanakkale Zaferini bir kez daha yaşattılar.
Anma programına İlçe Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, Garnizon Komutan Vekili Birol Altuntaş, Jandarma Komutan Vekili TĞM. Ahmet Tezcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç okul müdürleri ve daire amirleri katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşını okunmasının ardından Havsa Sultan Mesleki Müdiresi Gülsevim Kaçar açılış konuşmasını yaparak, Çanakkale zaferinin önemini vurguladı.
Vatan Sevgisi konulu resim yarışmasında, Çanakkale şehitlerine mektup konulu şiir yarışmasında, Çanakkale ruhunun günümüzdeki izdüşümü konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Günhan Yazar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, İlçe Milli Eğitim müdürü Osman Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Garnizon Komutan Vekili Birol Altuntaş ve Jandarma Komutan Vekili TĞM. Ahmet Tezcan tarafından ödülleri verildi.
Uygulamalı ana sınıf öğrencilerin gösterisi ve özel eğitim sınıfının gösterilerinin ardından şiirsel koro gösterisi yapıldı. Öğrencilerin hazırlamış olduğu resim sergisi Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar sergi solunun da açılışı yapıldı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İNANCIN ZAFERİ ÇANAKKALE

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x