İLÇE JANDARMA KOMUTANI AÇIĞA ALINDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin operasyonları sürüyor. 

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ‘duyuru’ başlıklı açıklamada “Gerektiğinde tankın önüne yatarak dik duran, iradesine, bayrağına, vatanına ve demokrasisine sahip çıkan, gerektiğinde de dik durup eğilmeyen bu aziz Türk milletine hizmet etmek onur, uğrunda ölmek, şehit olmak gururdur. Bu can bu bedende oldukça bu ülkeyi hainlere teslim etmeyeceğiz. Balıkesirli vatandaşlarımız gönlünü ferah tutsun, iradesi ve demokrasi için her zaman yanımızda olsun” denildi. Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler aranan şüphelilerin kaçmasını önlemek adına kentin dört bir yanını kontrol altında tutuyor. Emniyet Müdürlüğü kente giriş çıkış noktalarındaki önlemlerini artırdı.

Öte yandan TSK bünyesindeki bir grup askerin darbe girişiminin ardından darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yılık açığa alınırken Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığında 3 pilotun daha gözaltına alındığı bildirildi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İLÇE JANDARMA KOMUTANI AÇIĞA ALINDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x