HÜRRİYET PARKINDA DÜZENLEMELER DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

General Balcı Çamlığındaki düzenlemeler ardından Hürriyet Parkında yenileme ve düzenleme çalışmaları başladı. Yürüyüş için uygun olan ponza taşının kumandan zemini ile yürüyüş parkuru yapıldı. Yürüyüş parkuru ve etrafının ışıklandırılması yapıldı. Yerler çim ile döşendi. Oturma grupları, jimnastik aletleri spor alanının yapımıyla tamamlanacak Hürriyet Parkı yürüyüş ve spor alanı vatandaşlarımıza hizmet edecek.

 Bandırma’yı daha fazla yeşillendirmek istediklerini belirten Başkan Mirza; “Bandırmamızın geçmişten gelen yapılaşma şekli nedeniyle şehir içinde ağaçlandırma çalışmalarına fazla imkan vermiyor. Biz de mevcut alanlarımızı daha verimli kullanmak için çalışmalar başlattık. İlk olarak atıl durumda olan General Balcı Çamlığımızın kullanım hakkını alarak Bandırmalılarımıza güzel bir spor alanı sağlamış olduk. Hürriyet Parkı Ziraat Bahçelerinde de benzer bir çalışmayla düzenlemeler yapacağız. Diğer mahallelerimizde de uygun olan yerlerimizde benzer çalışmalar yapacağız. Günün stresinden uzaklaşabileceğimiz, spor yaparak bireysel sağlığımıza katkı sunacağımız alanlarımızı artırmak istiyoruz. Bandırmamıza mümkün olan yeşillendirmeyi sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

HÜRRİYET PARKINDA DÜZENLEMELER DEVAM EDİYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x