HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi’ne ait Edincik Mahallesi mevkiinde bulunan 292 adet hobi bahçesi sahiplerini buluyor. Hobi Bahçesinde yer sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için ön başvurular 5 Mayıs Cuma gününe kadar Bandırma Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde kabul edilecek. Kura çekimi ise 12 Mayıs Cuma günü 14.30 ‘da Bandırma Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Başvuru şartları

Bandırma Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne şahsi olarak başvurularda istenen belgeler, Başvuru belgesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden temin edilecek olup, bizzat müracaatçı tarafından tam ve eksiksiz olarak doldurulacaktır.

Bunun dışında istenecek belgeler; Nüfus cüzdanı fotokopisi, Emekli ise emekli olduğunu gösterir belge, İkametgâh belgesi, Birinci Derece şehit yakını gazi veya engelli ise belge ve raporları, Bandırma Belediyesine herhangi bir borcu olmadığına dair Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Hukuk İşleri Müdürlüğü’nden alınacak “Borcu Yoktur” yazısı ve Adli sicil kaydı belgesi gerekmektedir. Ayrıca başvurularda Bandırmada ikamet etme şartı aranıyor.

Kura çekimi 12 Mayıs’ta

Ön başvurular tamamlandıktan sonra kura çekimi ise 12 Mayıs Cuma günü 14.30 ‘da Bandırma Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda noter huzurunda çekilecek kura ile hak sahipleri belirlenecek.
Bandırma Belediyesi Hobi Bahçeleri’ nde; bay ve bayan mescit, çocuk oyun grubu ve her bir vatandaşa 120, 122, 128, 129, 130 metrekarelik ekip dikebilecekleri alan hazırlandı. Hak sahiplerinden aylık 180 ve 190 TL’lik kira bedeli alınacak.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x