HİZMET SEVDAMIZ VAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Meclis Üyeleri Mehmet Kelemençe, Hasan Avcı ve Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Canbey ile Dedeburnu, Ayvacık, Akçaköy, Selimiye, Çiçekpınar, Pamukçu, Cinge, Bozen, Taşpınar, Türkali, Turnalar, Yarıkkaya, Bahadır, Kılcılar, Çınarlıdere,Tahtalı ve Kirazpınar mahallelerini ziyaret etti. Başkan Kafaoğlu yapılan hizmetlerden memnun olan vatandaşlara “Bizim bu ülkeye hizmet sevdamız var” dedi.

Mahallelilerle istişarelerde bulunan Başkan Kafaoğlu, mahalle içi yolları inceleyip durum tespitlerinde de bulundu. Vatandaşların istek ve önerilerine önem verdiğinin altını çizen Başkan, gelen talepleri ilgili kurumlara ve birimlere iletti. Turnalar Muhtarı Raşit Zengin yapılan hizmetlerden çok memnun olduğunu dile getirirken Başkan Zekai Kafaoğlu ise “Sevgili Turnalar’lı hemşerilerim, hepinizi sevgiyle muhabbetle selamlıyorum. Meclis Üyelerimiz ve Daire Müdürlerimiz ile sizlere misafir olduk.  Misafirperverliğinizden dolayı öncelikle teşekkür ediyorum.  18 aylık bir belediyeyiz. Seçimden hemen sonra kolları sıvadık. Çünkü kırsal mahallelerimizin sayısı çoktu. Seçim çalışmalarında vermiş olduğumuz sözler vardı. Ayaklarınızı çamurdan kurtaracağız, yolları parke taşı yapacağız dedik. Çocuklarımız için oyun bahçeleri yapacağız dedik. Bir de sosyal faaliyetlerinizi, hayırlarınızı yapacağınız binalar yapma gayreti içinde olacağız, var olanı tamir ettireceğimiz, okullar varsa onları kullanacağız demiştik, ama fitness aletleri sözü vermemiştik. Oyun bahçeleri kurulduğunda hanımlarımız bizlerden bir de fitness aletleri istediler. Şu ana kadar 27 kırsal mahallemize kurduk. Bu bizim sözümüz değildi. Baktık ihtiyaç var, bundan sonra da ihtiyaç olanları yapmaya devam edeceğiz. Hayat devam ettikçe yeni ihtiyaçlar çıkacaktır. Biz sırça köşklerde oturan başkanlardan değiliz. Halkın arasında halkımızla beraber olduğumuzda daha mutlu oluyoruz. Tek hedefimiz var, insana hizmet etmek. Hizmet ettikçe de tevazu sahibi olmak gerek. Biz sizin gönüllerinize talibiz. Yollar yapılabilir, çocuk bahçeleri yapılabilir. İnsan bizim için eşrefi mahlûkattır. Onun için sevginize, gönüllerinize talibiz. Bu ülkeye hizmet sevdamız var. Bizim ustamız, ta 1994 yılında İstanbul’un devasa sorunları çözülemez denilmişti, o sorunlarını çözüp, daha sonra 2002’de de tek başına iktidar olarak 13 yıldan beri Türkiye’nin sorunlarını çözen Recep Tayyip Erdoğan’dır.. Biz ona bakıyoruz. Bizler onun buralarda temsilcileriyiz. Boynunu öne eğdirmememiz lazım. Hep beraber 7/24 saat çalışmamız lazım” şeklinde konuştu.

Kırsal mahalle ziyaretlerinde 7’den 77’ye herkesimin yoğun ilgisi ile karşılaşan Kafaoğlu, ekmek pişiren mahalleli hanımlarla sohbet etti. Gençlik zamanlarına geri dönen Başkan, fırın ateşinin korlarını temizledi. Başkan Kafaoğlu, hoş anekdotların yaşandığı kırsal mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan BANDIRMA BELEDİYESİ GRAND ASYA OTELİ SATTI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

HİZMET SEVDAMIZ VAR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x