HAVUTÇA MİLLİ ŞEHİTLERİMİZİN YANINDA!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Anayasa Komisyonu’nda AKP’li milletvekilleri, Suriye’deki Fırat Kalkanı Harekâtında şehit olan 14 asker için 1 dakikalık saygı duruşu teklifini kabul etmedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Avukat Namık Havutça’nın, Anayasa Komisyonu’nda Fırat Kalkanında şehit olan 14 asker için bir dakikalık saygı duruşu talebi AKP’li Komisyon Başkanı ve AKP’li milletvekilleri tarafından talebinin reddedilmesi, komisyonda CHP’li vekillerle AKP’li vekiller arasında gerginliğe neden oldu.

Başkanlık sistemiyle ilgili MHP ve AKP’nin üzerinde anlaştığı anayasa teklifinin görüşüldüğü Anayasa Komisyonu toplantısında dün gece “El Bab’ta şehit olan askerler için saygı duruşu tartışması” yaşandı.

Havutça, Anayasa komisyonunda 14 şehit için 1 dakika saygı duruşunu bile çok gören AKP’li vekillerin tavrının kabul edilebilir olmadığını, bu aziz milletin şehitlerine yapılan saygısızlığı asla unutmayacağını vurguladı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

HAVUTÇA MİLLİ ŞEHİTLERİMİZİN YANINDA!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x