HARUN KARACAN GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hiçbir kar amacı gütmeden, tüm sivil toplum örgütlerine, derneklere hizmet etmek ve vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilmesi sağlamak amacıyla restore edilen “Harun Karacan Gençlik Ve Spor Merkezi” ( Eski Belediye Binası ) bugün düzenlenen tören ile açıldı.

Bandırma için değerli çalışmalar da bulunan merhum öğretim üyesi Harun Karacan’ın isminin verildiği bu binada güzel çalışmalara imza atılacağına inandığını belirten Başkan Mirza; “ Eski Belediye Binası’nı işlevsel hale getirerek pek çok insanımızın buradan yararlanmasını sağladık. Kısıtlı bütçeyle Bandırmada eksikliğini hissettiğimiz konulara çözüm üretiyoruz. Tüm sivil toplum örgütlerini ve dernekleri bir araya toplayarak onlarında birbirleriyle işbirliği ve iletişim içerisinde olmalarını sağlayıp ortaya güzel işler çıkarmalarına yardımcı olmaya amaçladık. Ayrıca binanın üst katını öğrencilerimiz ve vatandaşlarımıza ayırdık. Üst katta yapılacak pilates, jimnastik, zumba, halk oyunları (hobi gurupları), halk oyunları minikler, satranç kursları ve dans dersleri gibi kurslardan her yaş kesiminden vatandaş ve öğrencimizin yararlanmasını da sağlamış olduk. Harun Karacan Gençlik Ve Spor Merkezi’nin tüm Bandırmalılara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bandırma Belediyesinin düzenlemiş olduğu kurslara binin üzerinde kursiyer katılmaktadır.

Kaynak : bandirma-bld

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

HARUN KARACAN GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ AÇILDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x