HALUK SUR YENİDEN ADAY MI?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırmanın Sesi Özel Haber —  Kesinleşen erken seçim sonrası gözler siyasi parti ve partilerin belirleyeceği adaylara çevrildi.

Geçtiğimiz genel seçimlerde Bandırma ‘da Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Haluk Sur, Abdullah Çolak, Ömer Alan, Ömer Faruk Can, Ramazan Muslubaş, İhsan Turgut aday adayı olmuştu ancak son anda genel merkezin aldığı karar sonucu Bandırma iş dünyası ve siyasetinde önemli yer edinen bu 5 isim devre dışı kalmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Kasım’ı erken seçim tarihi ilan etmesi sonrası gözler Ak Parti’de aday olacak isimlere çevrildi. Ak Parti’nin parti tüzüğündeki 3 dönem kuralını kaldıracağını açıklaması geçtiğimiz genel seçimlerde aday ilan edilen isimlerde revizyon yapılacağına kesin gözle bakılıyor.

HALUK SUR YENİDEN ADAY MI?

Kulislerden gelen bilgilere göre Türk iş dünyasının saygın isimlerinden Bandırmalı iş adamı Haluk Sur’un yeniden adaylığını açıklaması bekleniyor.

SEMA KIRCI’YA NE OLACAK?

Genel seçimler öncesi Ankara nezlinde danışmanlık görevini yürüten Ankara ve İstanbul Aday Adayı Sema Kırcı’nın son anda Bandırma adayı gösterilmesi sürpriz olmuş ve Bandırma’da Ak Parti oylarında artış sağlayamamıştı. Son dönemde yeni vekil Kırcı’nın Bandırma İlçe Teşkilatı ile bağlarının koptuğu ve yönetimde revizyon istemesi ancak partinin erken seçimlere kadar böyle bir değişikliğe gitmeyeceği kulislerde sürekli konuşulan bilgiler arasındaydı. Şimdi vekil Kırcı’nın erken seçimlerde İstanbul veya Ankara’dan aday olarak gösterileceği konuşuluyor. Kırcı’nın son dönemde yapmış olduğu ziyaretler ve görüşmeler ile seçim startını erkenden vermiş durumda.

CEMAL ÖZTAYLAN YENİDEN SAHADA!

Öte yandan Bandırma İlçe Teşkilatı Başkanı Eşref Kasapoğlu ile yakınlığı bilinen 2 dönem üst üste şehrimizi Ankara’da temsil eden ve Bandırma’ya sayısız hizmetler kazandıran eski Milletvekili Cemal Öztaylan’ın da yeniden adaylığını açıklayacağı konuşulurken, son dönemde katılmış programlarından da şimdiden belli oluyor.

Çarşamba CHP’DE DENGELER DEĞİŞEBİLİR…

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

HALUK SUR YENİDEN ADAY MI?

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x