GÜNEY MARMARA’DAN DEMİRTAŞ’A YÜKLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bandırma ve Gönen ilçelerinde bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu.
Burada gazetecilere açıklama yapan Yıldız, ister cebren ister hileyle ister oyunlarla vatanı ve milleti bölmeye çalışan hangi güç olursa olsun buna izin vermeyeceklerini söyledi.
Selahattin Demirtaş’ın Ankara’daki patlamadan hemen sonra açıklama yaptığını anımsatan Yıldız, “Patlama olduktan 8-10 dakika sonra bütün bu işleri çok bilmişcesine, ‘Devlet katildir ve suçludur’ dedi. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza atfen cümleler kullandı, nereden geldiğini nereden biliyorsun, nasıl olduğunu nereden anlıyorsun? Böyle bir kriz karşısında böyle bir terör karşısında biz yapılması gerekenleri yaptık” diye konuştu.
Demirtaş’ın bu açıklamasının halkın gözünden kaçmadığını ifade eden Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:”O krizin yönetilmesi öncelikle bütün o işlemlerin yapılması ön plandaydı. Herkes kendi görevi başındaydı ama bu tarz provokatif, spekülatif hatta manipülatif böyle demeçler, Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürer. Demirtaş’ın bu denli sorumsuzca davranmış olması halkımızın gözünden kaçmamıştır. Vatandaşımızın hassasiyetinden hiçbir şekilde kaçmamıştır. Biz Türk kardeşlerimizle, Kürt kardeşlerimizle hiçbir ayırım yapmaksızın ki ayırmaya çalışanlar var… Türk’ü Kürt’ten Kürt’ü Türk’ten ayırdığında kimin işine geliyor? Bizlerin işine gelmiyor ama Türkiye’yi bölmek isteyenlerin işine geliyor o yüzden buna hiçbir şekilde müsamaha göstermeyeceğiz. Sorumsuzca açıklamaların ve hatta kasıtlı açıklamaların karşılığının olmayacağını hep beraber göstereceğiz.”
-“Türkiye hedeflerinden şaşmayacak”
Vatandaşların sandıkta gerekli cevabı vereceğini dile getiren Yıldız, şunları kaydetti: “Bizler sanayimizi, ticaretimizi ve büyümemizi devam ettireceğiz. Türkiye hedeflerinden şaşmayacak, Türkiye hedefleri doğrultusunda mutlaka devam edecek 1 Kasım seçimleri öncesinde Balıkesir’de, ilçelerimizde, Türkiye’de birçok yörede ve ilimizde rekabetin bu birlik beraberliğimizden bağımsız olduğunu söylememiz lazım. Partiler çalışmalarını yaparlar vatandaşlara çalışmalarını anlatırlar milli irade en sonunda hangi oya karşılık geliyorsa onu ortaya koyar her birimize düşen de ona saygı göstermektedir. Ama terörün siyasetin bir parçası olmasına çalışmak, onu istismar etmek ve onun üzerinden oy devşirmeye çalışmak hiçbir şekilde insaflı vicdanlı hiçbir vatandaşımıza, siyasetçiye yakışmaz. Oradaki terör her birimizi vurmuştur, yalnızca bir anlayışı değil. O yüzden ayrılık tohumlarını yeşertmemek, onlara müsaade etmemiz lazım. Türkiye’nin hedeflerinden koptuğuna dair herhangi bir algı bizi ayırmak isteyenleri sevindirecektir. O yüzden her zamankinden daha fazla birliğe beraberliğe ve güçlü bir iktidara ihtiyacımız var. İçinde bulunduğumuz coğrafya her zamankinden daha güçlü olmamız gerektiğini gösteriyor.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

GÜNEY MARMARA’DAN DEMİRTAŞ’A YÜKLENDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x