GÖNÜLLÜ KAHRAMANLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma ilçesinde faaliyet gösteren 911 Arama Kurtarma ve Dağcılık Kulübü Yönetimi, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Bandırma 911 Arama Kurtarma ve Dağcılık Kulübü Başkanı Mustafa Gürsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yazıcı’ya makamında yaptıkları ziyarette çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ülke genelinde meydana gelen her türlü afette büyük özveri ile çalışmalarını sürdürmekte olduklarını belirten Dernek Başkanı Gürsoy, yaklaşık olarak 17 yıldır faaliyet gösterdiklerini söyledi.
Vali Ersin Yazıcı da, Bandırma 911 Arama Kurtarma ve Dağcılık Kulübü üyelerine ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, gönüllü çalışmalarında başarılar diledi.

YARDIMA İLK KOŞANLAR ARASINDA ONLAR DA VAR
Tamamen gönüllülerden oluşan 911 ekibini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Vali Yazıcı, “Hepiniz, yeri geliyor kendi hayatınızdan ve ailenizden ödün vererek çalışıyorsunuz. İlimizde meydana gelen acil olaylar dışında komşu illerimiz başta olmak üzere ülkemiz genelinde meydana gelen büyük doğal afetlere de koşuyorsunuz. İnşallah afetlerle karşılaşmayız. Sorumluluklar yüklenen, dirençli bir toplum oluşturma misyonuyla gayret gösteren 911 Arama Kurtarma ve Dağcılık Kulübü yönetimini ve çalışanlarını tebrik ediyor, özverili çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

KAYNAK: İlkhaber

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

GÖNÜLLÜ KAHRAMANLAR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x