FERİDUN DÜZAĞAÇ BANDIRMA’YA GELİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetimizin 94. yılını kutlama etkinlikleri kapsamında Bandırma Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle Feridun Düzağaç Bandırma’da konser verecek.

29 Ekim Pazar günü saat 20.00’de başlayacak olan konser Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak.

Feridun Düzağaç Kimdir?

10 Ekim 1968 Tarihinde Adana’da doğdu. İlk kez Mersin’de bir grubun solisti olarak insanların karşısında şarkı söylemeye başladı.

1988’de aynı üniversitede (Çukurova Üniversitesi) okuduğu dört arkadaşıyla kendi müziklerini üretmek ve kendi şarkılarını yazmak için kurdukları TINI grubuyla şarkı yazmanın kutsal yükünü keşfetti. İlk bestesi Özdemir Asaf’ın Lavinia’sı, özel radyoların ilk günlerinde Ferdi Tayfur’un “Emmoğlu”sunun ardından bir ulusal radyoda en çok istek alan ikinci şarkı oldu.

1990 yılında yine aynı üniversitedeki 13 amatör şair arkadaşıyla ‘İlk Rüzgar adını verdikleri antolojik formatlı şiir kitabında yazdıklarını yayınladı ve fırsatını bulup, iki yıl uzattıktan sonra 1992 yılında Çukurova Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İşletme bölümünden mezun oldu. 5 yıllık paylaşımının anısına kaydettikleri TINI demosu 1994 Kasımında “Öğrenci İndirimi” adıyla Ada Müzik’ten yayınladı.

1995 Ocak ayında Sevgi Güryay’la hayatını birleştirdi. Aynı yılın Aralık ayında babası Salih Mete Düzağaç’ı trafik teröründe yitirdi.
Albümleri

Beni Rahatta Dinleyin (Ocak, 1997)
Köprüden Önce Son Çıkış (Temmuz, 1998)
Tüm Hakları Yalnızlığıma Aittir (Mayıs, 2001)
Orjinal Altyazılı (Haziran, 2003)
Bir Devam Filmi / Siyah Beyaz Türkçe Dublaj (Ocak, 2006)
Uykusuza Masallar (Ocak, 2008)
Flu (2013)
Başka (2015)

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

FERİDUN DÜZAĞAÇ BANDIRMA’YA GELİYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x