Faturalar Vatandaşın Belini Büktü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mart ayına ait faturaların gelmesiyle birlikte su tüketim ücretlerine Büyükşehir BASKİ tarafından ciddi bir zam yapıldığı ortaya çıktı.

Son ödeme tarihi Mart ayı olan,geçen dönemki su faturalarında ton başı; 1. Kademe 3,94, 2.Kademe 4,65, 3.Kademe 5,01, 4. Kademe ise 6,36 lira olarak vatandaştan tahsil edilirken, son ödeme tarihi Nisan ayı olarak gelen faturalarda 1. Kademe 4,34,2.Kademe 5,11, 3.Kademe 5,51, 4.Kademe 7,00 lira olarak Bandırma halkına yansıdı. Alınan vergi ve son gelen faturaya birde meskenler için 5,94 lira tutarında “Katı Atık Bedelinin” eklenmesiyle birlikte su faturalarında ciddi bir zam politikasının uygulandığı ortaya çıkmış oldu.“Katı Atık Bedeli “Aralık ayı Bandırma Belediye Meclis Toplantısı’nda hane başı 7 lira olarak AKP, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edilmiş ve bu ücretlerin BASKİ tarafından tahsil edilerek Bandırma Belediyesine verileceği belirtilmişti. Vatandaşların ise bu zamlarla birlikte ortalama olarak geçen aya göre; su faturalarında en az 10 lira tutarında artış olduğu görüldü.

Banses Gazetesi

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Faturalar Vatandaşın Belini Büktü

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x