FARMASİ KADINLAR GÜNÜ PERAMA OTELDE YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FARMASİ GÜZELLİKLER DÜNYASI KADINLARI BANDIRMA PERAMA OTELDE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ YEMEKLİ BALO İLE KUTLADI.

Farmasi kozmetik ürünler fabrikası Bandırma ve bölge Direktörü Eda Özdemir Peram otelde yaptığı konuşmada 8 mart Dünya kadınlar gününü kutlayıp baloya katılan kadınlara çeşitli hediler armağan etti.Eda Özdemir Farmasi kozmetik ürünleri 123 ülkede 5 kıtada 65 yıldır satılıyor.Yurt içi ve yurt dışında 360 milyon ürün kullanan müşterimiz var.

ISO 9001 İSO 22716 TSE FDA patentlidir.Farmasinin 56 bin metre karelik 5 entegre fabrikası var renkli kozmetik fabrikası plastik fabrikası lamine tüp fabrikası ıslak mendil fabrikası kişisel bakım ürün fabrikası var farmasi fabrikasının ürünlerinde kanserpjen madde yoktur parfümlerde etil alkol yok saç boyalarında amonyak yok şampuanlarda tuz yok.Dr. Cevdet Tuna sağlıklı bitkisel doğal ürünlerden imalat yapıyor,sağlık bakanlığından onaylı ürünleri satıyoruz.Yüzde yüz Türk firması olan Farmasi ürünlerinin tamamı yüzde yüz bitkiseldir “dedi.

Sizde Farmasi gibi evden ek iş olanağı sağlayan Gano Excel Üyesi olarak ekstra kazanç elde edebilirsiniz.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

FARMASİ KADINLAR GÜNÜ PERAMA OTELDE YAPILDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x