ERDOĞAN’IN KONUŞMASINA VİDEO YASAĞI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alman yetkililer, Erdoğan’ın açıklamalarının video ile yayınlanmasının uygun olmayacağını söyledi.

G-20 Zirvesi için Hamburg’a gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretiyle ilgili Almanya’dan yeni bir açıklama geldi.

ALMANYA’DA ERDOĞAN RAHATSIZLIĞI
Alman yetkililer, Erdoğan’ın Türkiye’ye ait diplomatik temsilciliklerde açıklama yaptıktan sonra bu konuşmanın video mesajı aracılığı ile yayınlanmasının da uygun olmayacağını bildirdi.

Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Martin Şefir yaptığı açıklamada, “Almanya adına bir kez daha vurgulamak istiyorum ki bu tarz etkinlikler için çok önceden Dışişleri Bakanlığı’na talepte bulunulması gerekirdi.” dedi.

ALMAN SÖZCÜ: VİDEO YAYINI YASAK KAPSAMINDA
Sözcü, başkonsoloslukta yapılacak konuşmanın daha sonra video mesajı ile etkinliklerde yayınlanmasının da yasak kapsamında olduğunu söyledi.

Alman Hükümeti, Erdoğan’ın Almanya’da yaşayan Türklere hitaben bir konuşma yapma talebini reddetmiş, Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel de böyle bir etkinliğin Türkiye ile yaşanan gerginlikler nedeniyle “uygun olmadığını” belirtmişti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ERDOĞAN’IN KONUŞMASINA VİDEO YASAĞI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x