ERDOĞAN’DAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZDAĞI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Motosiklet Teslim Töreni’nde yaptığı konuşmasında uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Dolmabahçe’de Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarına Motosiklet Teslim Töreni’nde yaptığı konuşmasına yeni göreve başlayan bekçilere başarılar dileyerek başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “520 bekçimize de yeni vazifelerinde başarılar temenni ediyoruz. Gece gündüz görev yapan emniyet ve jandarma teşkilatlarımızın tüm mensuplarına milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Son iki yılda verdiğimiz 988 şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Aynı dönemde gazilik unvanına nail olan 5034 güvenlik görevlisine minnettarlığımı ifade ediyorum” diye konuştu.

“ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ”
Dün yapmış oldukları MKYK toplantısında özellikle narkotikle alakalı kararlar aldıklarını ve uyuşturucuyla mücadele konusundaki kararlılıklarını vurguladıklarını söyleyen Erdoğan, “Bugün yayınlanan KHK ile uyuşturucu ile alakalı ağırlaştırılmış müeyyideler getirildi. Eczanelere varıncaya kadar gideceğiz. Captagon vesaire bunların satıldığı yerlerin araştırılması noktasında kararlılığımızdan asla taviz vermeyeceğiz” diye konuştu.

“BUNLAR ÇOCUKLARIMIZIN KATİLİ”
Okul çevrelerindeki uyuşturucu satıcılarına dikkat çeken Erdoğan, “Okullarımız çevresinde uyuşturucu noktasında faaliyet gösteren bütün bu soytarılara bu alçaklara bu millet düşmanlarına karşı ben, güvenlik güçlerimizin ciddi operasyonlar ile bunları toparlayıp adalete teslim edeceğine inanıyorum. Çünkü bunlar yavrularımızın katili. İnanıyorum ki sizler bu hassasiyeti göstereceksiniz. Özellikle son dönemde çok sık şikayetle karşılaştığımız uyuşturucu satıcıları ve organize suç örgütleri ile mücadele konusunda emniyet ve jandarma teşkilatımızdan çok daha büyük bir gayret bekliyorum” şeklinde konuştu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ERDOĞAN’DAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZDAĞI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x