ERDEK’DE 29 EKİM COŞKUSU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Donanma Komutanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Erdek Mayın Filo Komutanlığı’ndaki askeri gemileri halkın, şehit ve gazi ailelerinin ziyaretine açtı. Etkinlikler kapsamında Filo Komutanı Tuğamiral Gökhan Polat gaziler ve şehit aileleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Etkinliklerde vatandaşlar, gaziler ve şehit aileleri Mayın Filo Komutanlığında bulunan TCG Alanya, TCG Akçay, TCG Amasra ve TCG Erdek mayın avlama gemileri ziyaret ederek gemilerle seyir yapma imkânı buldu.

Ziyarete çocuklarıyla gelen vatandaşlara, görevliler tarafından gemilerin teknik özellikleri anlatıldı.

1995 yılında Van’ın Gürpınar İlçesinde girdiği çatışma sırasında teröristler tarafından şehit edilen Er Gökdeniz Erdoğmuş’un babası Nihat Erdoğmuş gazetecilere yaptığı açıklamada “Erdek Mayın Filo Komutanlığının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gemilerini ziyarete açması ve üst komutanı Tuğamiral Gökhan Polat’ın gaziler ve şehit aileleriyle bir araya gelmesi bizleri duygulandırdı” dedi.

Erdoğmuş “Bu ziyarette her gördüğü asker ve komutan bana 1995 yılında Van’ın Gürpınar İlçesinde girdiği çatışma sırasında teröristler tarafından şehit edilen oğlum Gökdeniz Erdoğmuş’ hatırlattı. Çok duygulandım. Buradaki tüm askerler benim oğlum gibi” ifadesini kullandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ERDEK’DE 29 EKİM COŞKUSU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x