ERDEK AK PARTİ’DE NELER OLUYOR?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Erdek eski İlçe Başkanı Murat Sever, yapılan temayül yoklaması sonrasında partililerin AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı’ya göndermiş oldukları mesajların basın kuruluşlarında ifade edildiği organize bir şey olmadığını söyledi.

İstifaların ardından Erdek İlçe Başkanlığında Balıkesir Koordinatörü milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam gözetiminde temayül yoklamasının yapıldığının altını çizen Sever, temayül yoklamasında 110 kişinin oy kullandığını bu oylardan 100’ünün şahsına çıktığını anımsattı.
Partililerin temayül yoklamasında olduğu gibi diğer konularda da her zaman kendilerini desteklediklerinin altını çizen Sever, “Partililerimiz bizim bilgimiz dışında böyle bir şey yapmış iseler kendi duygu ve düşünlerini dile getirmişlerdir. Buna bizim neden yaptınız diye bir şey söyleme hakkımız yoktur. Yaptığımız araştırmalarda üyelerimiz tarafından bölge milletvekillerine geçildiğini öne sürülen mesajların daha önceden hazırlanmış matbu bir şey olmadığını tespit ettik. Parti tabanımız bu süreçte iradesini kullanmıştır. Buna farklı anlamlar yüklemenin doğru olduğunu düşünmüyorum” dedi.
Sever, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı olarak bu güne kadar bölge milletvekillerini yanıltıcı her hangi bir uygulama içerisinde hiçbir zaman olmadıklarını sözlerine ekledi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ERDEK AK PARTİ’DE NELER OLUYOR?

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x