EĞİTİME YAPILAN YATIRIM BOŞA GİTMEZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bahçesine 100 kişi kapasiteli erkek öğrenci yurdu yapımı, atölye yapılması ve Organize Sanayi Bölgesindeki Sanayinin ihtiyacı olan nitelikli eleman yetiştirilmesi için Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde kurslar açılması için protokol imzalandı.

Balıkesir Sanayi Odasında gerçekleştirilen protokol törenine Vali Ersin Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Balıkesir OSB yöneticileri katıldı. Balıkesir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünce 1000 m2 arazi tahsisi yapılacak yurt binasının yapılması işini İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017 yılı Temel Eğitim Yapım programına aldırarak, yurt binasının donatımı yine İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından üstlenildi.Balıkesir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, okulun bölümlerinin ihtiyacına göre makine, ekipman ve eğitim setlerinin alınmasının planlandığı atölyelerin yapımını 2017 yılı içerisinde tamamlayacak.

KALICI İŞLER YAPMAYI HEDEFLİYORUZ
İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ve Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler Balıkesir’de kalıcı işler yapmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda mesai harcadıklarını belirterek, Balıkesir’de sosyal ve kültürel faaliyetlere yönelik katkılarının devam edeceğini kaydettiler.

BİZ MİLLETİN HİZMETKÂRIYIZ
Vali Ersin Yazıcı, imza töreninde yaptığı konuşmada, bir ülkeye yapılabilecek en büyük hizmetin eğitime yapılan hizmet olduğunu belirterek, Balıkesir OSB’ye teşekkür etti. Ülkeye hizmet noktasında eğitimi önceliklendirmenin önemine değinen Vali Yazıcı, “Biz Valilik olarak her zaman eğitime ve eğitimcilere destek olmaya devam edeceğiz. Bu konu bizim için önemli. Değer verdiğimiz bir konu. Yurdun ve atölyelerin inşasında ve sonrasında üzerimize düşen ne ise en iyi şekilde yapma gayretinde olacağız. Ülke genelinde bayrağına ve vatanına sevdalı, milletine saygılı gençler yetiştirmek üzere kutlu bir yolda ilerliyoruz. Biz milletimizin hizmetkârıyız. “dedi.
Konuşmaların ardından imzalanan protokol ile Balıkesir OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bahçesine 100 kişi kapasiteli erkek öğrenci yurdu yapımı ve atölye yapılması için ilk adım atılmış oldu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

EĞİTİME YAPILAN YATIRIM BOŞA GİTMEZ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x