EDİP UĞUR 1,5 YILDA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLER YAPTIK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bir buçuk yıllık döneminde önemli değişim sürecinin yaşadığını söyledi.
Ülkemizin, son yıllarda önemli bir değişim sürecinde geçtiğini dile getiren Uğur “Gerçekleştirmek için, büyük uğraşlar verdiğimiz bu değişimin en önemli bileşenlerinden biri de; hiç kuşkusuz ki yerelden yönetim tarzımız, birlikte yönetimimizdir. Şehrimiz, coğrafyamız, kültürümüz, velhasıl bizi ülke yapan her şey, bizden yeni bir yaklaşım, yeni bir yöntem bekliyor; biz misyonumuzun farkında olmalıyız ve bugünümüze bakarsak, geçen yıllara rağmen çok önemli mesafeler aldığımız ortaya çıkacaktır” dedi.

Uğur devamında şunları söyledi “Her şeye rağmen bugün ülkemizde, çok önemli yerel yönetim uzmanları, birliktelikler ve onların bir kısmının fedakârlıklarıyla, çalışmalarını sürdüren birbirinden değerli belediye başkanları, muhtarlar ve çeşitli kadrolarımız var. Yıllardır çok önemli mesafeler aldığımız yerel yönetim yolculuğunda, atmamız gereken adımlar; hiçbir ayrım yapmaksızın, herkesi kucaklamaktan ve onları desteklemekten geçiyor. Uzmanlık birikimine, uygulamalarına güvendiğimiz herkesi, başka hiçbir kıstas aramaksızın elimizden geldiğince desteklemekten geçiyor. Büyükşehir belediyesi sınırları içerisindeki, en ücra köşede görülen, vatandaş sayısı en az muhtarlığımızdan, merkezdeki en kalabalık nüfusu olan muhtarlığımıza kadar herkesi, bu memleketin has evladı olarak görmek ve desteklemekten geçiyor”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

EDİP UĞUR 1,5 YILDA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLER YAPTIK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x