DURSUN MİRZA’DAN 23 NİSAN MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Atatürk’ün önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, Türk Devrimi’nin gerçekleştirilmesinde en önemli rolü üstlenen Türkiye Büyük Millet Meclisi, ulusal egemenliğin ve demokratik rejimimizin temel kurumudur. Bu nedenle, Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün olan 23 Nisan, Ulusumuzun gurur günlerinden biri olarak coşkuyla kutlanmaktadır.
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutladığımız 23 Nisan’ın taşıdığı simgesel değer ve anlamlara sahip çıkmalı, Meclisimizi ve Cumhuriyetimizi kuranların ülkülerini yaşama geçirmek için var gücümüzle çalışmalıyız.
Son Anayasa referandumu ile etkisizleştirilmeye ve simgesel bir hale getirilmeye çalışılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk ulusundan aldığı güçle bundan sonra da Cumhuriyetimizin en büyük güvencelerinden biri olmaya devam edecektir. Egemenliğin kayıtsız ve şartsız ulusun olduğunu haykıran bu yüce meclis, ilk kuruluşunda olduğu gibi her gerektiğinde ulusumuzu aydınlık geleceğe ulaştıracaktır.
Sevgili Çocuklar,
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi Yüce Önder Atatürk’ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyadaki çeşitli ülke çocuklarının katılımıyla kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır.
Unutmamalısınız ki, eğer bugün geleceğe güvenle bakabiliyorsak, bu Yüce Atatürk ve kurduğu Cumhuriyet sayesindedir.
Sizlerin, tarihin akışını değiştiren Yüce Türk Ulusu’nun mensubu olmanın verdiği gurur ve güvenle, Cumhuriyet’in korunması ve yaşatılması, ülkemizin her alanda gelişmesi çabalarına öncülük edeceğinize inancımız sonsuzdur. Türkiye Cumhuriyeti, tıpkı çocuklarımızın yüreği gibi tertemiz ve aydınlık günlere, yine Atatürk Çocukları tarafından ulaştırılacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; bütün ulusumuzun, sevgili çocuklarımızın ve aziz Bandırma’lı hemşerilerimin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

DURSUN MİRZA’DAN 23 NİSAN MESAJI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x