DURSUN MİRZA: DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’nın Ergili mahallesi yakınında bulunan Daskyleion Antik Kentte kazı çalışmalarını sürdüren kazı ekibi, Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kazı Ekibi Başkanı Doç. Dr. Kaan İren ve Kazı Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sedef Çokay Kepçe yer aldı.

Doç. Dr. Kaan İren ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Daskyleion Antik Kentinde kazı çalışmalarının bu yıl 29. Yılına girdiğini belirterek bu konuyla ilgili Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya nezaket ve destek istemek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Dursun Mirza devam eden kazı çalışmalarının önemine değinerek 29 yıllık bir sürede tarihe ışık tutacak çok sayıda eserin gün yüzüne çıkartıldığını söyledi.

Başkan Mirza: “Daskyleion ve bu bölgede devam eden kazı çalışmalarını tarihin gün yüzüne çıkartılması adına çok önemli buluyorum. Devam eden kazı çalışmalarıyla birlikte çok sayıda eser ortaya çıkartıldı. Ayrıca bu eserler bölgemizin turizme açılması açıdan önemli katkı sunacaktır.  Elbette Bandırma Belediyesi olarak kendi imkanlarımız dahilinde kültürel ve tarihsel miraslarımıza sahip çıkmanın önemine her zaman inanmış bir yerel yönetim olduk. İmkanlarımız ölçüsünde kazı çalışmalarına katkı sunmaya hazırız” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

DURSUN MİRZA: DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x