DÜNYANIN EN KÜÇÜK TRANSFERİNDEN BAŞKAN UĞUR’A ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un, yeni sezondaki son transferi Bordo-Maviş oldu. Henüz altı aylık Bordo Maviş ile sözleşme imzalayan bordo-mavili kulüp, altyapısına minik bir oyuncu kazandırdı. Balıkesirli Ulaş ve Burcu Maviş’in oğulları Bordo Maviş, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret etti. Başkan Uğur’a Bordo Maviş’in hikayesini anlatan Ulaş ve Burcu Maviş, Uğur’a Trabzonspor forması hediye ettiler.

Maviş ailesini ve bebeklerini tebrik eden Başkan Uğur bebek futbolcuya top hediye etti. Başkan Uğur, küçük yıldızın yaşamında başarılı olması dileklerinde bulundu. Aile ve Başkan Uğur ziyaret sonunda fotoğraf çektirdiler.

HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Balıkesirli Ulaş ve Burcu Maviş’in altı aylık oğulları Bordo’nun hikayesi beş yıl öncesine uzanıyor. Baba Ulaş Maviş, 2012 yılında bir rüyasında oğlunun olduğunu ve ismini Bordo koyduklarını görüyor. Aradan beş sene geçtikten sonra o dönemki kız arkadaşı Burcu ile hayatını birleştiren Ulaş Maviş’in rüyası, 2017’de oğlunun dünyaya gelmesi ile gerçek oluyor. Burcu ve Ulaş çifti çocuklarının ismini Bordo koyarak dünyada bir ilke imza atıyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

DÜNYANIN EN KÜÇÜK TRANSFERİNDEN BAŞKAN UĞUR’A ZİYARET

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x