Diyarbakır’da 6 asker şehit

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır-Lice karayolu üzerinde bulunan Mermer Jandarma Karakol Komutanlığının civarında askeri aracın geçişi sırasında patlama yaşandı.

6 ASKER ŞEHİT

El yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle gerçekleştirilen saldırıda 6 asker şehit oldu. Yaralanan askerler ise, bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

GENELKURMAY’DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı’ndan, Diyarbakır’da askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen saldırı sonucu altı askerin şehit olmasına ilişkin yapılan açıklamada, “Altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da ağır yaralanmıştır”denildi.

“18 Şubat 2016 Perşembe günü saat 09:30 sularında Diyarbakır-Lice karayolunda mayın araması için görevlendirilen konvoya, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce daha önce yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu, altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da ağır yaralanmıştır. Ağır yaralanan silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilmiş ve tedavisine devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Diyarbakır’da 6 asker şehit

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x