DEMİRSPOR:1- BANDIRMASPOR:4

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Demirspor:1 – Bandırmaspor:4
TFF. 1. Lig 30 hafta karşılaşmaları kapsamında Adana Demirspor ile Adana deplasmanında karşılaşan Bandırmaspor müsabakadan 1-4 galip ayrıldı. Bandırmaspor’un gollerini 9.ve 76. dakikada Atabey Çiçek, 17. dakikada Doğan Karakuş, 84. dakikada Sertaç Çam kaydetti, Adana Demirspor’un tek golü ise 14. dakikada Tiago Bezerra’dan geldi.
Bu sonuçla Bandırmaspor 28 puana yükselirken, Adana Demirspor 34 puanda kaldı.

Stat: 5 Ocak Fatih Terim
Hakemler: Murat Özcan, Özgür Ertem, Önder Yılmaz

Adana Demirspor: Fevzi Elmas, Mehmet Taş (Dk. 58 Alican Karadağ), Tufan Kelleci, Pote, Sercan Kaya (Dk. 43 Grbic), Oğuzhan Berber, Raspopovic, Berkay Samancı, Bezerra, Serkan Yanık, George (Dk. 65 Berat Tosun)

Bandırmaspor: Okan Kocuk, David Deniz Kılıç, Doğan Karakuş (Dk. 73 Bahri Can Avcı), Brinner, Gökhan Karadeniz, Da Silva, Feridun Kıroğlu (Dk. 78 Sertaç Çam), Gökhan Yılmaz, Fofana, Ömer Kandemir (Dk. 88 Özgür Çelik), Atabey Çiçek

Goller: Dk. 9 ve 76 Atabey Çiçek, Dk. 18 Doğan Karakuş, Dk. 84 Sertaç Çam (Bandırmaspor), Dk. 15 Bezerra (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 19 Serkan Yanık (Adana Demirspor), Dk. 47 Ömer Kandemir, Dk. 58 Atabey Çiçek, Dk. 85 Sertaç Çam (Bandırmaspor)

 

TFF 1. Lig’de küme düşme hattından kurtulmak isteyen Bandırmaspor, konuk olduğu Adana Demirspor’u 4-1 yendi. Bandırmaspor maçta 90 dakika boyunca hırslı, baskılı, dirençli ve istekli oynayan taraftı. Bandırmaspor, 9. dakikada Atabey Çiçek’in golüyle 1-0öne geçti. 14’te Tiago skoru eşitlesse de 3 dakika sonra Doğan Karakuş’un golüyle Bandırmaspor 2-1 öne geçti.

İlk yarısı 2-1 Bandırmaspor’un üstünlüğüyle geçen maçın 75. dakikasında Atabey bir kez daha sahneye çıktı ve farkı 2’ye çıkardı. Maçta son sözü 84’te Sertaç söyledi ve Bandırmaspor maçtan 4-1 galip ayrıldı.

Üstüste 3. maçında da yenilen Adana Demirspor, 34 puanda kaldı. Son 3 haftada 2. kez sahadan mutlu ayrılan Bandırmaspor ise puanını 28 yaptı ve ligde kalma ümitlerini son 4 haftaya bıraktı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan UĞUR:"UMUTLARIMIZ DEVAM EDİYOR" başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

DEMİRSPOR:1- BANDIRMASPOR:4

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x