ÇOCUKLARIMIZI SEVİYOR VE DESTEKLİYORUZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışını hayatın her bölümünde uygulamaya devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı bütçesine bağlı olan okullara destek verilmeye devam ediliyor.

Hasan Atlı Okulu Müdür Yardımcısı Semra Şençetinkoz, Öğretmen Hakan Çamoğlu ve okul aile birliği Projeksiyonlarını Belediye Başkanı Dursun Mirza’dan teslim aldılar.

Projeksiyon tesliminde Dursun Mirza’ya çiçek verdi ve teşekkür ettiler. Heyet, “Daha önce de okulumuza yardım ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okulumuzun çevre düzenlemesi yaptınız. Projeksiyonla da çocuklarımız daha etkin ders görebilecekler. Şahsınıza ve Bandırma Belediyesine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dursun Mirza’da yaptığı konuşmada, “Görev alanımızda olmamasına rağmen camilerimize, sağlık ocaklarına ve okullara desteğimiz sürüyor. Biz de imkanlar ölçüsünde destek vermeye devam ediyoruz. Bedri Kırbıyık Okulumuz bahçesine asfalt istemişti. Biz de asfaltı yaptık. Hentbol takımı kurdular. Şampiyonluk elde ettiler. Şimdi bu takımımız Bandırmaspor Bayan Hentbol Takımı olarak 2. Ligde liderler. Bu sezon da şampiyonluğu yakalayacaklarına takım da inanıyor ben de inanıyorum. Bölgemizin çocukları eğitimleri yanında profesyonel sporlarını da yapıyorlar. Eğitim destek evimizdeki öğrencilerimiz dereceler elde ediyor. Bu tür güzel örnekleri gördükçe desteğimizi sürdürüyoruz. Çocuklarımızı seviyoruz ve onları destekliyoruz.” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ceviz fidanı satışları Bandırma'da arttı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ÇOCUKLARIMIZI SEVİYOR VE DESTEKLİYORUZ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x