CİN ÇUKURU PROJESİNE ANITLAR KURULU ENGELİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısı dün akşam Bandırma Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dursun Mirza Cin Çukuru projesinin ihale edilmek üzere hazır olduğunu fakat o alana yapılacak olan bir proje için mutlaka anıtlar kurulundan onay alınması gerektiğini söyledi.

Oldukça sakin bir atmosferde geçen meclis toplantısında 9 gündem maddesi görüşülürken uzun zamandır ilk kez tüm maddeler oy birliğiyle kabul edildi.
Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında aralarında Erikli mahallesine yapılması planlanan Güneş Enerjisi paneli ve halkın su ihtiyacını karşılamak için Kayacık Mahallesinde yapılması planlanan Ek su deposunun da bulunduğu yaklaşık 6 maddelik imar komisyonu raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Öte yandan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesinden hibe olarak Bandırma Belediyesi hizmetlerinde kullanılmak üzere 5 adet otobüsün talep edilmesi yönündeki karar da meclisten oy birliğiyle geçti.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Cin Çukuru projesinin ihale edilmek üzere hazır olduğunu fakat o alana yapılacak olan bir proje için mutlaka anıtlar kurulundan onay alınması gerektiğini söyledi.
Şu an Balıkesir’de de bir anıtlar kurulu kurulduğunu ifade eden Mirza, ‘’Eskiden bize Bursa Anıtlar Kurulu bakıyordu. Şimdi gidiyoruz size biz bakmıyoruz diyorlar. Balıkesir Anıtlar Kuruluna gidiyoruz, size Bursa Anıtlar Kurulu bakıyor diyorlar. Şu an Bandırma’nın hangi anıtlar kuruluna bağlı olacağı yönünde bir belirsizlik var. Ne yapacağız dediğimizde de bekleyeceksiniz deniyor. Son karar bakanlıktan çıkacak’’ ifadelerini kullandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

CİN ÇUKURU PROJESİNE ANITLAR KURULU ENGELİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x