CHP’DEN AKADEMİSYENLERLE REFERANDUM DEĞERLENDİRMESİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP, kendisine ait gördüğü ‘yüzde 49 hayır bloku’nu korumak ve büyütmek için akademisyenlerle toplanarak referandum değerlendirmesi yapacak.

CHP’nin 2019 seçimleri öncesi yüzde 49’luk ‘hayır’ oylarını koruyarak büyütmeye yönelik üç aşamalı yol haritasının ilk adımını belirlemek için yarın Bursa’da toplantı yapılacak.

Bilimadamlarıyla yapılacak toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

REFERANDUM SONUÇLARI SEÇMEN DAVRANIŞLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLECEK
Hürriyet’ten Rıfat Başaran’ın haberine göre CHP Parti Meclisi Üyesi Özkan Yıldız’ın başkanı olduğu Sosyal Ekonomik Siyasal Araştırmalar Derneği’nce (SESADER) düzenlenen “Referandum Sonrası Türkiye Siyasetinde Gelişmeler” Çalıştayı’nın yarınki bölümünde referandum sonuçlarının seçmen davranışları açısından değerlendirmesi yapılacak.

KONUŞULACAK BAŞLIKLAR
Toplantıda, “Hayır bileşenlerinin (Siyasi Partiler, STK, DKÖ, vd) analizi ve ortak değerlerinin belirlenmesi, hayır oylarını korumak, güçlendirmek ve geliştirmek üzerine sosyal, siyasal ve stratejik öneriler ile CHP için yol haritası üzerine öneriler” ele alınacak.

Aralarında, Prof. Dr. Ersin Kalaycıoğlu, Prof. Dr. Nebi Sümer, Prof Dr. Rüstem Erkan, Prof. Dr. Tanju Tosun, Prof. Dr. Ayşe Buğra, Doç Dr. Yunus Emre’nin de bulunduğu 25 akademisyenin katılacağı toplantıda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da konuşma yapacak.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

CHP’DEN AKADEMİSYENLERLE REFERANDUM DEĞERLENDİRMESİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x