ÇERİ “AKP KESENİN AĞZINI AÇTI”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son olarak Başbakan Davutoğlu’nun da AKP’nin seçim vaatlerini açıklaması ve asgari ücretin bin 300 liraya çıkarılacağını duyurması kamuoyunda yankı buldu. AKP ile birlikte meclisteki toplam 4 parti halka asgari ücretin yükseltileceğini vaat etmiş oldu.

CHP Bandırma  İlçe Başkanı Hüseyin Çeri, seçim vaatlerini açıklayan AKP’yi ağır şekilde eleştirdi.7 Haziran seçimlerinde asgari ücreti Bin 500 liraya yükselteceklerini, emeklilere bayram ikramiyesi ve taşeronlaşmaya son vereceklerini söylediklerinde AKP tarafından eleştirilere maruz kaldıklarını hatırlatan Çeri, bugün de CHP olarak vaatlerinin arkasında olduklarını belirtti. Açıklamasında AKP’nin asgari ücreti bin 300 liraya çıkarması ve taşeronun kaldırılması gibi konuları seçim vaatleri arasına almasını da eleştiren Başkan Çeri ,”AKP bu seçimde kesenin ağzını açtı. Bize bu vaatleri gerçekleştiremezsiniz diyenler vaatlerini büyük ölçüde bizden devşirmişe benziyor. Ancak burada şu soruyu sormak gerekli. Maden bu vaatleri yapacaksınız da neden 13 yıllık iktidarınız döneminde yapmadınız? AKP vaatlerinde samimi olmuş olsaydı neden asgari ücretliye, taşeron işçiye, emekliye, öğrenciye bu ekonomik zulmü yaşattı. Ben inanıyorum ki artık halkımız AKP’nin sadece tek başına iktidar olabilmek için ortaya attığı bu vaatlere inanmayacak. Çünkü 13 yıldır tek başına iktidarın bütün imkânlarını ellinde bulunduran AKP, isteseydi bu vaatleri gerçekleştirirdi.”dedi.

Bandırma’da seçim çalışmalarına başladıklarını da aktaran Çeri, Milletvekili Mehmet Tüm ve Kadın Kollarının da katılımıyla BANSİAD, Bandırma Ticaret Odası ve Ticaret Borsasını ziyaret etkilerini söyledi.

Haber Tufan Dalgıç / Banses Gazetesi

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ÇERİ “AKP KESENİN AĞZINI AÇTI”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x