BÜYÜKŞEHİR’DEN ERDEK’E YATIRIM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürlüğü tarafından, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğü Erdek İşletme Şefliği´ne 4 tane iş makinesi teslim edildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nce BASKİ Erdek İşletme Şefliği´ne teslim edilen 4 iş makinesinin 2 römorklu traktör ile 2 ekskavatör olduğu bildirildi.
Balıkesir Büyükşehir Bele diyesi´nin iştiraki olan Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ), araç parkını her geçen gün güçlendiriyor. BASKİ Balıkesir merkez ve tüm ilçelerde vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet götürebilmek amacıyla yaptığı takviyelerle araç parkını 365´e yükseltti.
Balıkesir´in Büyükşehir olma sıyla birlikte BASKİ Genel Müdürlüğü´nün kurulduğu bilgisi veren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, ayrıca Balıkesir genelinde taşra teşkilatı olarak 7 müdürlüğe bağlı 20 ilçe şefliği oluşturulduğunu, BASKİ´nin 20 ilçe ve 892 kırsal mahallede kış aylarında 1 milyon 200 bin, yaz aylarında ise yaklaşık 2 milyon 500 bin kişiye hizmet verdiğini söyledi.
BASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde, Balıkesir Merkez ve İlçelerinde toplam 282 adet araç bulunurken, son olarak yapılan ihale sonucunda 83 aracın daha operatör ve şoförlü olarak araç parkına dahil edildiğini ifade eden Sever, BASKİ Erdek İşletme Şefliği araç parkına bu araçlardan 2 adet römorklu traktör ile 2 adet lastik tekerlekli ekskavatörün katıldığını dile getirdi.
Yeni alınan sıfır iş makineleri ve diğer araçların özellikle ilçelere ulaşım bakımından uzak olan kırsal mahallelerde arızaların kısa sürede giderilmesi ve zaman kaybının önlenmesi amacıyla BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından İş makinelerinin dağıtımının ilçe ve şube şefliklerine ihtiyaçlarına binaen gerçekleş tirileceğinin altını çizen Sever, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin tüm kurumlarıyla olduğu gibi BASKİ ile de Balıkesir ve tüm ilçelerine en iyi şekilde hizmet vermek için var gücüyle çalıştığını açıkladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´un talimatlarıyla ilçemize desteklerin devam edeceğini vurgulayan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Sever, BASKİ Erdek İşletme Şefliği´ne devredilen iş makinelerinin bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.
Haber : Mehmet Ertan

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ERDEK’E YATIRIM

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x