BÜYÜKŞEHİR’DEN ERDEK’E BY-PASS…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur,  Marmara’nın incisi Erdek’i marka yapacak proje ve çalışmalar için düğmeye bastı. Büyükşehir Belediyesi’nin Erdek’le ilgili üzerinde çalıştığı proje ve çalışmaları Erdek Belediyesi yetkilileriyle görüşmek için Erdek’e program düzenleyen Başkan Uğur, ilk ziyaretini AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirdi.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve partililer tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Uğur, ilçe başkanlığında partililerle sohbet edip, gelen talepleri dinledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak yapılmayan işleri yaptıklarını ifade eden Başkan Uğur, Erdek’le ilgili güzel projelerin üzerinde çalıştıklarının müjdesini verdi.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ağırlamanın onurunu yaşadıklarını ifade eden AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Başkan Uğur’un ziyaretinin Erdek’e yatırımların gelmesi anlamında büyük  anlam ifade ettiğini kaydetti.

“Erdek’i Layık Olduğu

Yere Taşıyacağız”

Erdek’in turizm potansiyelini ayağa kaldırmak için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak projeler hazırladıklarını belirten Başkan Uğur, “Erdek Belediyesi’yle yatırımlar ve çalışmaların masaya yatırılacağı bir toplantı yapacağız. Erdek’te yapılması gereken birçok iş var. Erdek, Marmara’mızın incisi. Önemli bir turizm merkezi. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Erdek’e daha fazla yatırım yapmak istiyoruz. Erdek kan kaybetmesin. Bu önemli ilçemizi layık olduğu yere getirmek için genel sekreterimizle, daire başkanlarımızla ve ekibimizle birlikte buraya geldik” dedi.

“Heyecanla Oluyor Bu İşler”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak geniş bir coğrafyaya hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Ahmet Edip Uğur, bazen bir gün içerisinde üç ilçe ziyareti gerçekleştirip, sorunları ve talepleri yerinde tespit ettiklerini söyledi. Başkan Uğur, “Pazartesi günü Edremit’teydim. Bu işler yürürken bürokrasi ağır işliyor. Sahillerle ilgili kanun çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi olarak sahilleri yeni devraldık. Sonrasında Edremit Belediyesi’ni ziyaret ettik. Yeni meydan, yeni garajla ilgili düşüncelerini aldık. Sonrasında Balıkesir merkezde bir açılışa katılıp ardından Gönen’de Küçük Sanayi Sitesi’ni temel atıp ulaşımcılarla görüştük. Son olarak Bandırma Belediyesi’yle görüştük. Bir günde üç yerde olduk talepleri yerinde dinleyip çalışmaları başlattık. Şimdi amacımız Erdek’i hak ettiği yere getirmek. Ancak bu işler kavgayla gürültüyle olmuyor. Bu işler uhuletle ve suhuletle oluyor. Heyecansızda olmuyor bu işler. Heyecanla oluyor bu işler” dedi.

Erdek’e Bedirhan

Gökçe Müjdesi

Karesi ilçesinde üçüncüsü gerçekleştirilen Balıkesir Bir BüyükAile Oluyor projesiyle vatandaşlara dokunduklarını ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Ahmet Edip Uğur, “Geçen gün Beyaz Masamızın birlikte metropolitan ilçemiz Karesi’de Balıkesir Bir BüyükAile Oluyor projesi kapsamında sabahtan akşama kadar etkinlikler düzenledik. En sonunda Bedirhan Gökçe’nin Çanakkale’yi, Mehmet Akif’i anlattığı duygularımıza tercüman olduğu herkesi ağlattığı Çanakkale konulu konser verdi. İnşallah bu etkinlikleri ve Bedirhan Gökçe konserini Erdek’te de yapacağız. Balıkesir’de yapılmayan birçok şeyi Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte yapmaya başladık ve birçok şeyi de yapacağız. Erdek’le ilgili çok güzel projelerimiz var” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ERDEK’E BY-PASS…

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x