Büyükşehir’de Rota Sevinci

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 2. Lig A grubundaki 21. Hafta mücadelesinde Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu’nda Rota Koleji’ni 3-1 ile geçerek puanını 54’e çıkardı.

Maça Ivana Nesovic – Jana Matiasovska – Ayşe Kılıç – Ayşe Gürel – Deniz Şurgun – Kübra Kegan ve Bahanur Şahin(L) ile başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Ivana’nın hücumları ve Bahanur’un iyi savunmasıyla etkili olduğu ilk sette Rota Koleji’nin direnciyle karşılaştı. İlk teknik molaya 8-7, ikinci teknik molaya 16-15 önde giren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor rakibinin öne geçmesine izin vermeden 25-22’lik skorla ilk seti kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sete de ilk teknik molaya kadar Rota Koleji direnciyle karşılaşan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 8-7’lik skordan sonra Jana’nın hücumları ve Ayşe Gürel’in blokları ile etkili oldu ve ikinci teknik molayı 16-10 önde geçti ve bu seti 25-17 önde bitirerek maçı 2-0’a getirdi.

Üçüncü sette rotasyona giren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un oyuna girmesini önleyen Rota Koleji Aysun Üstün ve Ayşe Dil ile etkili oldu ve ikinci teknik molaya kadar başa baş giden setin sonunda ekstra mücadele ile 25-20 önde geçerek setlerde durumu 2-1’e getirdi.

Dördüncü sette de büyük bir mücadele oldu. İlk teknik molaya 6-8 önde giren Rota Koleji, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un oyuna ağırlık koymasına karşılık veremedi ve geriye düştü. Gülbahar’ın etkili oyunuyla İkinci teknik molaya 16-13 önde giren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor bu seti de 25-21 kazanarak maçın skorunu 3-1 olarak belirledi.

Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu’na gelen taraftarlara teşekkür eden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkan’ı Yusuf Hocaoğlu ” Balıkesir’deki sondan üçüncü maçımızı oynadık. Galibiyet için oyuncularımızı kutluyorum. Matematiksel olarak Playoff’ları da garantiledik. 1. Lig yolunda Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu’nda kalan 2 Maçımıza da taraftarları bekliyoruz.” dedi.

21 Şubat 2016 Pazar günü deplasmanda Işıkkent ile İzmir’de karşılaşacak Balıkesir Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarına ara vermeden devam edecek.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ceviz fidanı satışları Bandırma'da arttı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Büyükşehir’de Rota Sevinci

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x