Burhaniye’de Minikler Ağaç Dikti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Müjde Babuşcuoğlu Anaokulu’nun minik öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin eşliğinde bayram gibi bir etkinlik hazırladılar. Minik öğrencilerin ağaç dikme etkinliğine Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Necdet Uysal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır’da katıldı.

Müjde Babuşçuoğlu Anaokulu öğrencileri Belediye Başkanlığının hazırladığı alanda fıstık çamı fidanları dikti. Etkinliğe katılan Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Necdet Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ile Okul Müdürü Eser Ersöz’e teşekkür etti. Etkinliğin ağaç sevgisinin pekişmesi için çok önemli olduğunu anlatan Kaymakam Hüseyin Öner” “Çocukların doğaya ve yaşayan tüm canlılara karşı zaten tabii bir ilgileri vardır. Doğal yaşamın yeryüzündeki devamlılığını sağlayabilmek için insanların sürdürülebilir bir yaşam anlayışı geliştirmeleri adına çaba göstermekle oluşan çevre bilinci, doğayla uyumlu bir yaşam tarzını teşvik edici yaklaşımlarla gerçeklik kazanabilir. Bu bağlamda, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın, sağlıklı biçimde kök salıp büyüyebilecekleri çevreyi inşa ederken bizatihi onların etkin olduğu bu tarz farkındalık eğitimi çalışmalarının çok önemli olduğuna inanıyorum.” dedi. Burhaniye Belediyesi tarafından tahsis edilen alanda gerçekleşen ve yaklaşık 100 çocuğumuzun katıldığı Müjde Babuşcuoğlu Anaokulu Çamlığı oluşturma etkinliği, ağaç olması umuduyla toplam 40 fidanın toprağa dikilmesi ve sulanmasıyla sona erdi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Burhaniye’de Minikler Ağaç Dikti

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x