BİSİKLETLERİYLE DÜNYAYI GEZİYORLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

POLONYA’DAN YOLA ÇIKAN KARI KOCA BALIKESİR’E GELDİ

 

Polonya’dan yola çıkan bisiklet tutkunu Victor ve Kasia isimli çift Balıkesir’e geldi.
Victor ve Kasia isimli genç çift bisikletleriyle dünya turuna çıktı. Bir çok ülkeyi bisikletle dolaşan çiftler son olarak Balıkesir’e geldi. Bisiklet kullanıcılarının oluşturduğu Warmshowers isimli sitede Çağrı Yılmaz’a ulaşan Victor ve Kasia, dershanenin misafirhanesinde konakladı. Misafirlerini dershane girişinde karşılayan Çağrı Yılmaz, genç çiftle uzun süre sohbet ederek onları Balıkesir’de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Victor ve Kasia’nın açıklamalarını İHA’ya anlatan Yılmaz, “Bisikletleriyle Polonya’dan yola çıkmışlar. Yollarına Ukrayna, Romanya, Bulgaristan ve Türkiye üzerinden İran’a doğru devam edeceklermiş. Dünya turu yapmayı planladıklarını söylediler. İkisi de bisiklet sever insanlar ve zaten tanışmaları da bu şekilde olmuş” dedi.
Victor ve Kasia’nın 2 yıl boyunca çok fazla çalışarak biriktirdikleri para ile hayallerini gerçekleştirdiğini söyleyen Yılmaz, “Benimle tanışmaları da Warmshowers adında bisiklet seven insanların kullandığı sosyal medya platformu üzerinden oldu. Oraya ben bu şekilde konaklama ihtiyacı olan arkadaşların bize ulaşabilecekleri not bırakmıştım. Oradan bana ulaştılar. Ben de onları konuğumuz olmaları için davet ettim” dedi.
Dershane çalışanları tarafından ilgiyle karşılanan çiftler hatıra fotoğrafı çektirerek, dershanenin misafirhanesinde konakladı. Genç çiftler ertesi gün ise Ören, Ayvalık, Bergama ve oradan da İzmir’e gitmek için yola çıktılar.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ceviz fidanı satışları Bandırma'da arttı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BİSİKLETLERİYLE DÜNYAYI GEZİYORLAR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x