Biryol ”Aynı oyun sistemiyle başladığımız müsabakayı aynı oyun sistemiyle bitirdik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırmaspor Teknik Direktörü Zafer Biryol Ziraat Türkiye Kupasında 2-0 yenildikleri Medipol Başakşehir müsabakasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Biryol ”Aynı oyun sistemiyle başladığımız müsabakayı aynı oyun sistemiyle bitirdik. Medipol Başakşehir müsabakasını bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Kırklareli maçı için iyi bir hazırlık müsabakası oldu. Rakibimizin üst liglerde oynayan bir takım olmasına bakmadan Kırklarelispor’a karşı nasıl oynayacaksak o şekilde baktık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Oyun olarak Medipol Başakşehir’e karşı her iki maçta da iyi oynadık. Oyunun hakimi bizdik. Bazen özel yetenekler müsabakanın seyrini değiştirebiliyor. Oyuncularımız teknik heyet olarak ne istediysek onları yerine getirdiler. Bundan dolayı kendilerine ortaya koydukları oyundan dolayı teşekkür ederim. Medipol Başakşehir’i de almış olduğu galibiyetten dolayı kutluyorum ”dedi.
-Medipol Başakşehir cephesi
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı’da yapmış olduğu açıklamasında “Medipol Başakşehir olarak özellikle alt liglerde oynadığımız takımlar arasında Bandırmaspor bazen üst liglerde de görmediğimiz saha organizasyonu son derece doğru olan bir takım. İlk maçta konsantrasyonumuz bozuktu bu maçı kaybedebilirdik. Medipol Başakşehir olarak bu gün oyunun başından sonuna kadar beraber oynamaya çalıştık ve müsabaka boyunca doğru işler yapmaya çalıştık. Hedefimiz grup birincisi olarak bir üst gruba çıkmaktır. Kısa kulüp tarihimiz olmasına rağmen Ziraat Türkiye Kupasında bir çeyrek final birde final oynamış bir takımız. Avrupa Kuplarına gidebilmek için hem ligde hemde kupada yarışıyoruz. Oyuncularımızı almış oldukları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Bandırmaspor:0 Medipol Başakşehir:2 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Biryol ”Aynı oyun sistemiyle başladığımız müsabakayı aynı oyun sistemiyle bitirdik

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x