BİÇKİ: DEMOKRASİ HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI OLMALIDIR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, bir grup askerin darbe girişimiyle ilgili, “Demokrasi, görüşü, inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun hepimizin ortak paydası olmak zorundadır.” dedi.

Biçki, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, darbe girişimini ve demokrasiye yapılan saldırıyı kınadı. Cumhuriyet ve demokrasiye bağlılığın her kesimden vatandaşın ortak paydası olduğunu belirten Başkan Biçki, “Eğer bir sorun varsa bu, parlamenter rejim içinde çözülür. Parlamentonun iradesi ortaya çıkabilmeli ve kendi sorununu kendisi çözebilmeli. Demokrasi, görüşü, inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun hepimizin ortak paydası olmak zorundadır.” diye konuştu.

Parlamenter demokratik sistemi çökertmek için yola çıkanların hayal kırıklığına uğradığını dile getiren Biçki, şunları kaydetti: “Demokrasi, sadece seçim dönemlerinde gidip oy kullanmak değildir. Seçimden seçime sandığa gidip oy kullanmak, demokrasinin sadece bir parçasıdır. Demokrasi, evrensel hukukun üstünlüğü, herkesin yasalara uyması anlamına gelir”

KAYNAK: İlk Haber Gazetesi

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BİÇKİ: DEMOKRASİ HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI OLMALIDIR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x