Best Balıkesir’den Başkan Uğur’a 10 Numaralı Forma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banvit’ten sonra Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan ikinci Balıkesir takımı olan Best Balıkesir Basketbol Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret ederek 10 numaralı forma hediye etti. Best Balıkesir Basketbol Takımı’nı tebrik eden Başkan Uğur, spordaki başarıların Balıkesir’in tanıtımı için önemli olduğunu söyledi.

Spor Toto Basketbol Ligi’ne yükselen Best Balıkesir Basketbol Takımı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret etti. Best A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı’nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Uğur,
Best’in büyük bir başarıya imza attığını söyledi.

Kulüp yöneticileri ve basketbolcuları tebrik eden Başkan Uğur, Banvit’in ardından Spor Toto Basketbol Süper Lig’inde Balıkesir’i temsil edecek ikinci takımın Best olduğunu belirterek “Balıkesir’e büyük takımlar ve taraftarları gelecek, Balıkesir’in tanıtımı açısından bu başarı çok önemli. Biz Büyükşehir olarak sporu her zaman destekliyoruz. Arzu ediyoruz ki Balıkesir’in ismi ülke genelinde ve dünyada duyulsun. Büyükşehir Belediyespor’un da tekerlekli basketbol takımı Süper Lig’de yarışıyor. PTT 1. Lig’de ise futbol takımlarımız var. Ama basketbol son zamanlarda revaçta ve gençlerin tercih ettiği bir spor dalı oldu. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak tabi ki Balıkesir’deki böyle başarılardan dolayı memnunuz. Yapılacak herhangi bir şeyde de destek vermeye hazırız. Balıkesir’e yeni yapılan kapalı spor salonu ve tesisler ile de altyapısı daha güçlü bir basketbol ve diğer spor dallarının olacağına inanıyorum. Biz her zaman sporun, sporcunun ve bunlara destek verenlerin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BAŞKAN UĞUR’A 10 NUMARALI FORMA

Best Basketbol Takımı’nın sporseverlerin desteğini gördüğünü ve karşılaşmalarına ailelerin ilgi gösterdiğini söyleyen Best Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerini de yanlarında görmek istediklerini söyledi. Futbolda ismi sıkça duyulan kulüplerin basketbol takımlarının Balıkesir’e geleceğini ifade eden Yırcalı “Kulüp olarak hem Balıkesir’in ismini duyurmak, hem de gençlerimize basketbolu yakından takdim edebilmek, hem Balıkesir ismini inşallah şimdi Türkiye’de, belki de yurtdışında duyurabilmek istiyoruz. Biz Best olarak bir sanayi kuruluşuyuz ama biz çalışanlarımız ile beraber birçok eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Yalnızca basketbolda değil, başka branşlarda da ulusal ve uluslararası bir sportif aktiviteler içindeyiz. Mesela kürek, kano yarışında takımımız var. Masa tenisi ve satranç gibi sporlar yapıyoruz. Bizler Yırcalı ailesi ve Best olarak elimizden geleni yapacağız. Sizin de Büyükşehir Belediye Başkanımız olarak, ilk Büyükşehir Belediye Başkanımız olarak, tüm Balıkesir’in başkanı olarak desteklerinizi arzu ettiğimizi ifade ediyoruz” dedi.

Ziyaret sonunda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a, Best Yönetim Kurulu Başkan Rona Yırcalı, Başkan Yardımcısı Sırrı Yırcalı, Kulüp Başkanı Gafur Çoymak, Takım Antrenörü Mete Babaoğlu ve takım oyuncuları tarafından 10 numaralı forma hediye edildi. Törenin sonunda Best Basketbol Takımı, Başkan Uğur ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Best Balıkesir’den Başkan Uğur’a 10 Numaralı Forma

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x