Beşiktaşlılar Spor Kulübü Balo Düzenledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik Spor Kulübü’nün balosu Perama Otel’de yapıldı.Bandırmalı Beşiktaşlılar balosuna kalabalık bir davetli katıldı. Çok şık süslenen Perama Otel’de Beşiktaşlılar başkanı günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Dans ekibinin göstersi büyük alkış topladı. Beşiktaşlılar gecesine iş, sanat, futbol dünyasının tanınmış isimleri de katıldı.
Beşiktaşlılar balosuna ünlü sanatçı Ceyhun Damla da katıldı. Ses sanatçısı Kağan Yağız, piyanist Emrah, Gitarist Volkan ve keman ekibi ile sahneye çıkan Kağan Yağız günün sevilen şarkılarını seslendirdi. Perama Otel Müdürü Salih Sünnetci Beşiktaş balosunda yemek masalarını çok şık düzenletti.
Kelebek hastalığına yakalanan Engelli ihtiyaç sahibi küçük öğrenci için yapılan yardım çekilişi büyük ilgi gördü. Çekilişte Beşiktaşlı futbolcuların özel olarak imzaladığı formalar açık arttıramada yüksek rakamlara satıldı.
Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik Spor Kulubü başkanı Şeref Figen baloda yaptığı konuşmada büyük alkış topladı. Şeref Figen “bu balo hasta bir kardeşime yardım amaçlıdır” dedi.
Açık arttırmada ilk 200 dolara ünlü sanatçı Ceyhun Damla verdi. Kayacık Mahallesi muhtar adayı Kadriye Aydın, açık artırmada özel imzalı formaları Beşiktaşlılara tanıttı. Gece sonunda Beşktaşlılar BJK logolu pastayı hep birlikte kestiler.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ceviz fidanı satışları Bandırma'da arttı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Beşiktaşlılar Spor Kulübü Balo Düzenledi

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x