BENGİ PROJESİNE YENİ BİR ADIM DAHA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Anadolu Lisesi öncü eğitim kurumu özelliğini her alanda devam ettiriyor. BENGİ projesi kapsamında düzenlenen etkinliklere yeni bir adım daha eklendi.

Bu kapsamda Edincik İlköğretim Okulu ana sınıf öğrencilerini “SAKLAMA PAYLAŞ” isimli projesi çerçevesinde ağırlandı. Bandırma Kaymakamı Sn. Günhan YAZAR ve Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Osman ÖZKAN’ ın da konuk olarak katıldığı programda Okul Müdürü Sn. Ali İhsan TEKİN;” Sorumluluğun ağır olduğu bir kurumda çalışmaktan mutlu olduğunu ve sevgili öğrencileriyle gurur duyduğunu dile getirdi. Bandırma Anadolu Lisesinin öğrencileri toplumsal bilincin canlı tezahürü olarak yaşadıkları çevreye duyarlı vatandaş olma modelini en iyi gerçekleştiren öğrenciler olduklarını belirtti. Bu minvalde öğrencilerine teşekkür eden Sn. Ali İhsan TEKİN bu tür programlara ara vermeden devam edeceklerini ifade ederek konuşmasını tamamladı.”
Çocuklarla kaynaşan öğrenciler güzel dakikaları paylaşarak neşeli anlar yaşadılar. Eğitimin her alanında liderliği göğüsleyen ve aynı başarılı çalışmalarını sosyal alanda da yürüten Bandırma Anadolu Lisesi eğitimde liderlik vasfını hakkıyla yerine getiriyor.

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BENGİ PROJESİNE YENİ BİR ADIM DAHA

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x