BEN DE ERDEK’İ MİAMİ YAPMAK İSTERİM…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur’un “Bandırma’yı Rotterdam yapacağız” şeklindeki beyanatlarına gönderme yaptı. Sarı, Rotterdam Limanı beyanlarının gerçek dışı olduğunu ileri sürdü, “Ben de Erdek’i Miami yapmak isterim”dedi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur’un “Bandırma’yı Rotterdam yapacağız” şeklindeki beyanatlarına gönderme yaptı. Sarı, Rotterdam Limanı beyanlarının gerçek dışı olduğunu ileri sürdü,  “Ben de Erdek’i Miami yapmak isterim”dedi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Aralık ayı meclis toplantısında  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’un  Bandırma Limanı’nın Rotterdam Limanı gibi olması ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Bandırma Şirinçavuş mevkiinde bu amaçla kamulaştırmaya gidilmesine dönük açıklama yaparak,””Ben de Erdek’i Miami yapmak  isterim”dedi.

Başkan Sarı şöyle konuştu:
“10 yılı aşkın süredir Belediye Başkanı’yım. Ben de Erdek´i Miami yapmak isterim. Bu kolay mı? Bandırma Limanı için de Roterdam olmak bir hayâldir. Roterdam, Karadeniz´i, Akdeniz´e bağlayan nehirler üzerindedir. İçinde yaşadığımız bu coğrafya, çok iyi bir ulaşım alanı olarak da değerlendirilebilir. İşte, Karacabey Ovası´nı da bitirdik. Çünkü, hiç bir işimiz bilimsel değil. Bir çok coğrafyayı katlettik. Unutmayalım ki, Marmara Denizi´ne yapılacak her sanayi tesisi, sonuçta o coğrafyada yaşayanları vurur. İstanbul ve Marmara´da kimyasal tesis mi olur? Git, başka ve daha elverişli bir coğrafyada yap.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan EHLİYETTE OTOMOTİK VİTES DÖNEMİ BAŞLIYOR başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BEN DE ERDEK’İ MİAMİ YAPMAK İSTERİM…

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x