BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA’NIN 15 TEMMUZ MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizin geçen yıl yaşadığı büyük ihanetin üzerinden bir yıl geçti. Çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirdiği ve yaralandığı 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde, o gece yaşananları yeniden düşünüp değerlendirmek gerekiyor.

Türk ordusunun içinde yapılanan Fetö terör örgütü bağlı bir grubun bu hain girişimi, en başta demokrasi sevdalısı halkımızın onurlu direnişi, demokrasiye sahip çıkması, sokakları bir demokrasi şölenine çeviren kararlı duruşu, daha sonra da devletine bağlı gerçek Türk askerleri ve emniyet güçlerimizin olaya el koymasıyla bastırılmıştır.

15 Temmuz gecesi yaşananlardan, bu hainlerin ihanetlerinin ne kadar büyük olduğu çok net biçimde anlaşılmıştır. Bu hainler, halk iradesinin sonucunu yok sayarak, yönetime el koymaya çalışmışlardır. Demokrasiyi savunmak için sokağa çıkan masum insanların üzerine kurşun yağdırmaktan çekinmemişlerdir. Uçaklardan, helikopterlerden vatandaşlarımızı kurşunlamışlardır. Ulusal egemenliğin temsil yeri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bombalamışlardır. Bu hain kalkışmada ne yazık ki 248 kahraman şehit edilmiş, 2196 kişi de yaralanmıştır.

Ama hainler kendi ihanetlerinde boğulmuş ve başarısızlığa mahkum olmuşlardır.

FETÖ, İŞİD, PKK adı ne olursa olsun tüm terör örgütleri ne yaparlarsa yapsınlar Cumhuriyetimizin sonsuza dek var olmasına asla engel olamayacaklardır. Ulusumuzun birlik ve beraberliği her türlü ihanetin üstesinden gelecektir.

15 Temmuz ihanet girişimi, çok farklı tartışmaları da gündeme taşımıştır. Tüm tartışmaları bir kenara bırakarak, hukukun üstünlüğü ve adalet ilkesinden asla sapmadan, en kısa sürede bu ihanetin sorumluları belirlenmeli ve en ağır biçimde cezalandırılmalıdır. Hukuk ve adalet bir kenara itilip, suçsuz insanlardan yeni mağdurlar yaratılmamalıdır. Unutmayalım ki hukuk bir gün herkese lazım olacaktır.

Ulusumuzun demokrasiye olan tutkusuna güvenle, darbe girişimi sonrası ilan edilen olağanüstü hal en kısa sürede sona erdirilmelidir.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA’NIN 15 TEMMUZ MESAJI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x