BAŞKAN UĞUR GAZİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Edip Uğur’un 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayınlamış olduğu mesaj aşağıda sunulmuştur:

“Asırlardır canımızla kanımızla beslediğimiz yurdumuz Anadolu topraklarını “bizim” yapan, her türlü iç ve dış düşmana karşı gözünü kırpmadan savaşmış aziz milletimizin aziz evlatları gazilerimiz, hürriyetimizi bizlere armağan eden kıymetli insanlardır.

Gazilik, milletimiz için en saygın unvanlardan biridir. Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu gazidir; cumhuriyetimizin kurucusu gazidir. Malazgirt’te, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, Kore’de, Kıbrıs’ta ve 15 Temmuz’da düşmanla göğüs göğse çarpışarak bu millet için kendi canını hiçe sayan, şehitlikten sonra en yüksek mertebe olan gazilik unvanı alan aziz vatandaşlarımız bizim şerefimizdir, en değerli miraslarımızdır.

Kahraman gazilerimiz sayesinde dimdik ayakta duran Türkiye’miz bugün kendi tankını, topunu, tüfeğini üreten güçlü bir ülke haline gelmiştir. Bu sebeple, bölgesel ve küresel hedefleri büyüyen ülkemize yönelik tehditler de artmaktadır. Bugün bu tehditlere boyun eğmeyen, kendi kararlarını kendi veren bağımsız Türkiye bu gücünü sizlere borçludur. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bugünümüzün ve geleceğimizin teminatıdır. Sizlerin sayesinde hiçbir şeyden, hiç kimseden korkumuz yok. Daha önce defalarca yazdığımız kahramanlık destanlarına yenilerini eklemek gerekirse de Allah’ın izniyle bizi kimse durduramaz.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu millet için canını ortaya koyan bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, hepinizin Gaziler Günü’nü tebrik ediyorum.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAŞKAN UĞUR GAZİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x