BAŞKAN MİRZA’YA ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denetimli Serbestlik Müdürü Bülent Demirel ve Savcı Emrah Ünal Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.
Bandırma Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Bandırma Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Bandırma Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü işbirliği ile
189 denetimli serbestlik yükümlüsü ve 85 açık ceza infaz kurumu hükümlüsüne topluma kazandırılmaları için yapılan çalışmalar kapsamında Hakan Mengüç’ün anlatımıyla “Pozitif Düşünce ve Stres Yönetimi” konulu seminer düzenlendi. Seminere katkılarından dolayı Belediye Başkanına teşekkürlerini sunan yetkililer verilen desteklerden dolayı memnuniyetini dile getirerek plaket takdim ettiler. getirdiler.

Kurumlar arası birlik ve beraberliği her zaman desteklediğini dile Getiren Başkan Mirza; ‘Kurumlarımızın bizlere sunduğu çalışmaları ve projeleri önemsiyoruz. Geçtiğimiz günlerde yapılan Denetimli serbestlik yükümlüsü ve açık ceza infaz kurumu hükümlüsüne yönelik Hakan Mengüç’ün sunumuyla pozitif düşünce ve stres yönetimi seminerinin hükümlü vatandaşlarımıza olumlu katkılar sağladığını düşünüyorum.’dedi. Başkan Mirza, Denetimli Serbestlik Müdürü ve Savcı’nın ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek kendilerine kentimizin simgelerinden Bandırma Vapuru’nun maketini hediye etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAŞKAN MİRZA’YA ZİYARET

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x