BAŞKAN MİRZA “HERKES KAPISININ ÖNÜNÜ TEMİZLESİN”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Bandırma’da hayatın normale dönmeye başladığını belirterek vatandaşlarda duyarlı olmaları karşısında ricada bulundu.

Mirza “Değerli Bandırmalılar; bütün ana caddelerimiz açılmıştır. Otobüsler çalışmaktadır hayat akmaya başlamıştır. Şu ara caddelerin açılması için çalışmaktayız. Temizlik işlerimiz çöpleri toplamaktadır, yağacak yağmura hazırlık olarak menfezler açılmaktadır. Park bahçe çalışanları yıkılan ağaçları ve kırılan dalları toplamaktadır. Mezarlık Hizmetleri normal olarak verilmektedir. Kepçelerimiz köylere kadar ulaşmaktadır.112 acil ile birlikte çalışıp hastalara yardımcı olunmaktadır. Çarşamba Pazar’ı kapalı pazar yerinde kurulmuştur. Sizden ricam lütfen herkes kendi kapısı önünü temizlesin ve su giderlerinin üzerlerini açın ve suyun akışı sağlansın. Çünkü yağmur geliyor buna hazırlıklı olalım bu afetlerden elbirliği ile çalışarak kurtulucaz ve sorunları hepberader aşıcaz. Sizlere güveniyorum Bandırmalılar çalışkandır.” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAŞKAN MİRZA “HERKES KAPISININ ÖNÜNÜ TEMİZLESİN”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x