BAŞKAN MİRZA HALK GÜNÜ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile Bandırmalılar ile Halk Günü’nde buluşmaya devam ediyor. Bandırmalılar olan tüm sıkıntılarını, isteklerini ve tavsiyelerini Belediye Başkanı Dursun Mirza ile özel görüşmeler yaparak dile getiriyor. Bugün de Halk Günü dolayısı ile Başkan Dursun Mirza, vatandaşlarımızı kabul ederek onlar ile sohbet etti.
Şeffaf belediyeciliğin benimsendiği Bandırma Belediyesi’nde yapılan projeler ve işler bu görüşmeler ile vatandaşlarımıza aktarılıyor. Belediye Başkanı Dursun Mirza iki haftada bir Perşembe günleri saat 9’dan öğlen 12’ye kadar vatandaşlar ile görüşmelerini gerçekleştiriyor.
Herhangi bir konu hakkında Belediye Başkanı Dursun Mirza ile görüşmek isteyen vatandaşlar Halk Masası’na başvurarak veya (0266) 713 33 33 / 711 11 11 dahili 2550-2551 numarayı arayarak randevu alıp, Halk Günü’nde Belediye Başkanı Dursun Mirza ile görüşebilir.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAŞKAN MİRZA HALK GÜNÜ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x