BAŞKAN MİRZA 100.YIL MAHALLESİNİ GEZDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Dursun Mirza 100.Yıl mahallesinde incelemelerde bulundu ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Başkan Mirza Mahalle Muhtarı Celil Üzer ve Fen İşleri Müdürü Adil Becene ile birlikte mahalleyi dolaştı. Başkan Dursun Mirza vatandaşlarla sohbet ederek, mahalleyle ilgili talepleri dinledi. Diğer tüm mahallelerde olduğu gibi bu mahallede de en büyük sorunun BASKİ kazılarından kapatılmayan çukurların olduğu gözlemlendi.

Belediye Başkanı Dursun Mirza 100.Yıl Mahallesindeki gezi esnasında cenaze törenine katılarak merhumun yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Muhtarlarımız ve kurumlarımız ile birlikte hareket ederek daha güzel bir Bandırma yaratmanın en temel amacı olduğunu belirten Belediye Başkanı Dursun Mirza: “Belediyemize bağlı mahallelerimizden birini her hafta karış karış geziyoruz. Hangi mahallemizin ne eksiği varsa tespit ediyor ve ekiplerimizi yönlendirerek o eksiklikleri gideriyoruz. Bizler hizmetlerimizi belirli bir plan dahilinde ve halkımızdan gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Yapılan asfalt, parke, sosyal binaların bakım onarımı, park ve bahçe yapımı gibi çalışmaları tamamen kendi imkânlarımızla gerçekleştiriyoruz. Bilindiği üzere, Büyükşehir yasası ile hizmet alanımız genişledi. Bu sebeple daha çok çalışarak ilçemizin her noktasına hizmetlerimizi ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bandırma Belediyesi olarak en temel amacımız daha yaşanılır bir Bandırma yaratmak ”dedi.

Kaynak : bandirma-bld

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAŞKAN MİRZA 100.YIL MAHALLESİNİ GEZDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x